Beställning stadsnät för privatperson

Anslutningsavgift 23 000 kr

Priset gäller för dig som gräver själv på din tomt eller i de fall där det redan finns förberett med rör eller fiber på fastigheten som kan användas till stadsnätet.

Att gräva själv innebär att du gräver ett smalt dike, 30 cm djupt, från anvisad plats vid tomtgränsen till husfasaden där fibern ska gå in. När grävningen är klar lägger du ner den slang du fått av oss och fyller igen diket. Vi blåser sedan in fibern genom slangen och tar in kabeln i huset. På insidan installerar vi en tjänstefördelare där bredbandsutrustningen kopplas in.

Välj att anlita Oxelö Energi för grävning på din tomt för 3 500 kr*

Låter allt detta krångligt? Lugn, vi finns med dig hela vägen under installationsprocessen, och behöver du hjälp med att koppla in och komma igång med bredbandet efter anslutningen är färdig, kan vi även hjälpa dig med det!

*Maxlängd på grävning är 20 meter, tillkommande grävning enligt offert. Se fullständiga villkor i avtalet.Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer