Stadsnätet i Oxelösund

Stadsnätet, den självklara bredbandslösningen i Oxelösund.

Att ha en stadnätsanslutning är för de flesta oxelösundare lika självklart som att ha el, vatten och värme i huset.

I dagsläget har ca 5200 st hushåll valt att ansluta sig till stadsnätet, eller cirka 80% av alla hushåll i Oxelösund. Stadsnätet finns sedan ett par år tillbaka i alla villagator och vi bygger nu ut stadsnätet även i fritidshusområden. Vår ambition är att alla i kommunen ska kunna få tillgång till ett bra bredbandsnät.

När du ansluter dig till stadsnätet får du tillgång till bredband, tv och telefoni med rejäl kapacitet, ända upp till 1 000 Mbit/s idag, och det är enkelt att uppgradera detta i framtiden då fibern klarar betydligt mer.
Det innebär bland annat att alla i familjen kan surfa, streama film och spela onlinespel samtidigt utan kiv. Och det går att dra nytta av smarta tjänster för det uppkopplade hemmet. Du kan jobba på distans och vara trygg med att kapaciten räcker till. Sådant som underlättar i vardagen.

Via Stadsnätet i Oxelösund får du tillgång till ett stort antal tjänsteleverantörer. Det är bara att välja det erbjudande som känns bäst för dig och vill du sedan byta leverantör är det enkelt. Vi tror inte på att låsa fast våra kunder. Med ett öppet Stadsnät får du en stabil och framtidssäker uppkoppling med låga priser.

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer