Flyttanmälan

På den här sidan kan du göra flyttanmälan och teckna nätavtal med Oxelö Energi

När du flyttar till en bostad där Oxelö Energi är nätägare behöver du göra en flyttanmälan och samtidigt teckna nätavtal med oss.

Ska du flytta ut från en annan adress där vi är nätägare och du har avtal med oss idag, behöver du göra en utflyttsanmälan.

En liten checklista på vad du behöver tänka på,

  1. Nätavtal och renhållning - Flyttanmälan avser de nätavtal (el, fjärrvärme, vatten) som finns på adressen idag. Finns det avtal för renhållning idag följer även det avtalet med. Flyttar du till en lägenhet är det endast elnätsavtalet flyttanmälan avser.

  2. Elhandelsavtal - När du flyttar in är det viktigt att du tecknar ett nytt avtal med ett valfritt elhandelsföretag. Gör du inget aktivt val av elhandelsföretag får du ett så kallat anvisat avtal med Bixia som ofta är dyrare än andra avtal. På elpriskollen kan du jämföra olika elhandelsföretag och se vilket som passar dig eller din verksamhet bäst. Glöm inte elhandelsavtalet när du flyttar in.

  3. Fiber - Har bostaden du ska flytta till fiber från Stadsnätet så kan du teckna nytt eller flytta med ett befintligt avtal. Läs mer om Stadsnätet här

Använd detta formulär för att göra din inflyttsanmälan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Använd detta formulär för att göra din utflyttsanmälan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Vi hoppas att denna guide gör det enklare för dig att hantera ditt nätavtal. Har du några frågor eller behöver hjälp med processen, är du alltid välkommen att kontakta oss

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer