Publiceringsdatum:

15 års jubileum för julevenemanget ljus&värme lördag 2 december

Nu på lördag 10.00-14.00 är det dags för julevenemanget ljus&värme igen. Evenemanget startades av Oxelö Energi 2008 och drivs idag från Oxelösunds Företagarförening sida. Oxelö Energi och Kustbostäder är huvudsponsorer till julevenemanget som nu genomförs för 15:e året i rad.

-Vi tycker att det är viktigt att hålla centrum i Oxelösund aktivt och levande, säger Julia Bergman Marknadschef på Oxelö Energi och Kustbostäder. Julevenemanget med julmarknad och julkonsert är en lång tradition som uppskattas av oxelösundarna och företagarna med verksamheter kring Järntorget. Vi hoppas på ännu fler besökare i år då Kulturskolan uppträder och det även blir Julallsång som ett helt nytt inslag. Jultomten är självklart också på plats. Så varmt välkommen ner till torget och till en trevlig heldag med mycket julstämning.

Programet i helhet för för Ljus & Värme, Järntorget lördag 2 december 10.00-14.00 hittar du här Länk till annan webbplats.

  • Kvalitetsknallar, hantverkare och lotterier
  • Julallsång med Bengan och Malin på scenen, kl. 11, 12 och 13
  • Elever från Kulturskolan uppträder på scenen
  • Godis till alla barn som skriver sin önskelista hos jultomten.
  • Knallar, julfika och julpyssel på Koordinaten. Läs mer här Länk till annan webbplats.
  • ICA Kvantums paketlotteri
  • Lions loppmarknad och korvförsäljning
  • Insamling till Räddningsplankan
  • Musikunderhållning på Koordinaten av Silja Levander som spelar svenska, finska och amerikanska jullåtar och även klassiska stycken.
  • Tomtetåg mellan Nyköping och Oxelösund, läs mer på Sörmlands Veteranjärnväg Länk till annan webbplats.

Dagen avslutas med en julkonsert med Kiladalen Gospel i S:t Botvids kyrka. Hela entréintäkten går till Räddningsplankan som är Oxelösunds församlings akuta hjälpkassa för behövande i Oxelösund. https://www.visitoxelosund.se/evenemang/evenemang/2023-09-25-julmarknad-och-julkonsert-med-kiladalen-gospel Länk till annan webbplats.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer