Publiceringsdatum:

Arkeologisk utredning i del av Danviksskogen

Oxelö Energi planerar att bygga en fjärrvärmeledning mellan Oxelösund och Nyköping. En arkeologisk utredning kommer att göras längs den planerade sträckningen för ledningen för att se om fornlämningar berörs

I Oxelösund är det en yta i Danviksskogen vid Basttorpsvägen som ska kontrolleras. Detta sker genom att ett antal schakt grävs som blir mellan 3 till 5 meter långa och 0,5 meter djupa. Arbetet kommer att starta tisdag 14 november och pågå ett par dagar. Du kan fortfarande passera området med cykel eller moped under arbetets gång men med begränsad framkomlighet. Information med kontaktuppgifter finns uppsatt på plats om du behöver passera.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer