Publiceringsdatum:

Det är bara vatten.

Vatten är en våra viktigaste naturresurser och går runt i ett evigt kretslopp.

Vattnet vi dricker i dag är samma vatten som de första människorna drack och som dina barn och barnbarn kommer att dricka i framtiden. Vatten är en förutsättning för allt liv på jorden och världen viktigaste livsmedel, därför är det viktigt att vi är rädda om det.

Det finns mycket som du kan göra för att hjälpa till att värna om vattnet och miljön. Små enkla saker som att i toalettstolen endast spola ner det som passerat kroppen, snåla med rengöringsmedel när du städar och handla miljövänliga produkter så långt som möjligt. Om du stänger av kranen under tandborstningen, fyller tvättmaskinen och väljer dusch i stället för bad är du med och sparar på vår viktigaste naturresurs. Små enkla saker som i slutändan ger ett stort resultat.

Läs mer om hållbar vattenanvänding

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer