Christine Aldis på One More Time, vinnare av Hållbarhetspriset 2022.

Publiceringsdatum:

Vill du nominera någon till Hållbarhetspriset?

Sedan fyra år tillbaka delar Oxelö Energi ut ett Hållbarhetspris på 5 000 kr. Priset instiftades för att lyfta fram goda föredömen, genom att belöna enperson eller en verksamhet som agerar som en inspiratör och förebild i omställningen till ett hållbart samhälle.

Den nominerade ska vara en person, ett företag eller en förening som är god förebild och inspiratör i omställningen till ett hållbart samhälle. Endast boende eller verkande i Oxelösund kan nomineras.

Förra årets pristagare Christine Aldis på One More Time, vann med motiveringen "Christine har på ett konkret, målmedvetet och uthålligt sätt lyckats att driva ett företag med hållbarhet i fokus. Med affärsidén att utveckla människor genom arbetsträning och samtidigt minska avfallsberget, genom att återbruka och tillverka nytt av material som annars skulle gått till spillo, är ONE MORE TIME ett positivt exempel på hållbart tänkande ur både socialt och miljömässigt hänseende. Det enträgna och kreativa arbetet inspirerar i rätt riktning och visar på nytänkande i skapandet av ett hållbart samhälle. Detta gör Christine till en god förebild och en inspiration i Oxelösund med omnejd"

Här kan du läsa mer om Oxelö Energis Hållbarhetspris och tidigare vinnare

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer