Publiceringsdatum:

Passa på- kampanjerbjudande anslutningsavgift

Trött på svajigt mobilt bredband? Säg hejdå till databegränsningar och välkommen till obegränsad fiber. Uppgradera till stadsnätet idag.

Stadsnätet ger dig en trygg och stabil uppkoppling med obegränsad surfmängd och kapacitet. Du får tillgång till ett stort antal tjänsteleverantörer och väljer det erbjudande som känns bäst för dig. Med en snabb uppkoppling kan alla i familjen kan surfa, streama film och spela online samtidigt utan kiv. Du kan jobba på distans och vara trygg med att kapaciteten räcker till. Sådant som underlättar i vardagen.

Vill du ta del av erbjudandet kontakta kundcenter på telefon 0155-388 40 eller beställ direkt på oxeloenergi.se Uppge kampanjkod OXD2024 i fältet fakturaadress. Erbjudandet gäller till och med 30 juni och endast för nya kunder. Läs mer om stadsnätet och de olika tjänsteleverantörerna här

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer