Publiceringsdatum:

Årets hållbarhetspris 2022

Lördag 28 januari var det Oxelösundsgala och priset för Årets Hållbarhetspris delades ut.

Årets Hållbarhetspris 2022 Tilldelas Christine Aldis på ONE MORE TIME med motiveringen "Christine har på ett konkret, målmedvetet och uthålligt sätt lyckats att driva ett företag med hållbarhet i fokus. Med affärsidén att utveckla människor genom arbetsträning och samtidigt minska avfallsberget, genom att återbruka och tillverka nytt av material som annars skulle gått till spillo, är ONE MORE TIME ett positivt exempel på hållbart tänkande ur både socialt och miljömässigt hänseende. Det enträgna och kreativa arbetet inspirerar i rätt riktning och visar på nytänkande i skapandet av ett hållbart samhälle. Detta gör Christine till en god förebild och en inspiration i Oxelösund med omnejd" . Prissumman på 5000 kr delas ut för fri disponering

Har du någon du vill nominera? Här kan du läsa mer om hur det går till.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer