Publiceringsdatum:

Oxelösundarna minskade elförbrukningen med 20% under oktober

Milt väder och gemensamma insatser för energibesparing har gett ett stort resultat

Under oktober var elförbrukningen 20 % lägre i Oxelösund än jämfört med oktober föregående år (exklusive SSAB och Oxelösunds hamn). Milt väder i kombination med minskad elförbrukning har bidragit till detta. De större verksamhetskunderna har haft motsvarande elförbrukning som föregående år så det är kommuninvånarna som står för den lägre förbrukningen. I september var förbrukningen 10 % lägre än motsvarande månad förra året.

Med den situation som råder på elmarknaden är det positivt att vi har en lägre elkonsumtion då det har en direkt påverkan med att elpriset blir lägre samt att den har en positiv miljöaspekt. Här kan du läsa mer om hur vi tillsammans kan spara el.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer