Publiceringsdatum:

Spara vatten och bli en hållbar vattenanvändare

Vatten är en våra viktigaste naturresurser och går runt i ett evigt kretslopp. Vatten är en förutsättning för allt liv på jorden, därför är det viktigt att vi är rädda om det. Ändå tar vi ofta vatten för givet.

Visste du att det till exempel går åt 150-200 liter för att fylla ett badkar? Det är mer vatten än vad de flesta i Sverige förbrukar per dygn. Ta en snabb dusch istället. I genomsnitt går det åt 12 liter vatten per minut vid en dusch det gör att en dusch på 3 minuter motsvarar ca 36 liter. Här hittar du fler tips om hur du kan bli en hållbar vattenanvändare

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer