Publiceringsdatum:

Påminnelse, nytt fakturasystem renhållning

Hur får jag som privatkund min faktura framöver?

I december får du en faktura för kostnaden för november och december. I april 2022 får du en faktura i efterskott för kostnaderna för januari, februari och mars. Efter det får du din faktura för renhållningen var tredje månad, det vill säga i juli, därefter i oktober och så vidare.
Samlingsfakturan för vatten, elnät och fjärrvärme får du månadsvis som tidigare.

Fakturan kommer att skickas ut på samma sätt som du har idag, oavsett om du får din faktura via brev, E-faktura eller E-post. Renhållningsfakturan dras via autogiro om du har det registrerat hos Oxelö Energi idag.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer