Publiceringsdatum:

Från den 1 juni kostar det att ladda din elbil i Oxelösund

Från och med tisdag 1 juni kommer det att kosta att ladda din elbil i Oxelösund. Laddningen debiteras med betalfunktionen Virta och kommer att kosta 3,5 kr per kilowattimme.

Idag finns 10 publika ladd-stolpar i Oxelösund med 2 uttag i varje stolpe, vilket ger möjlighet att ladda 20 bilar åt gången. Försäljning av elbilar ökar och allt fler behöver idag tillgång till laddstolpar och för att möta den ökade efterfrågan arbetar vi på Oxelö Energi med att utöka möjligheten till laddning av elbil. Senast tillskottet är 2 laddstolpar på parkeringen vid Sjögatan 28.

Mer information om vart stolpar finns, när det är tillgängliga och hur du gör för att ansluta dig till Virtas betalfunktion kan du läsa om på kommunens webbplats under Trafik och Infrastruktur. Länk till annan webbplats. Från och med 27 maj behöver du ladda ner appen för att kunna ladda vid Ramdalen, Kommunhuset och vid Prisman. Övriga laddstolpar fungerar utan app till sista maj. Du hittar appen i App Store eller i Google Play. Debiteringen börjar först 1 juni.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer