Publiceringsdatum:

Vattnet avstängt

Vattnet avstängt i centrala staden tills på måndag

Varje stycke i en brödtext får vara 270 till 450 tecken långt. Det motsvarar tre till fem rader text. Efter det måste du göra ett nytt stycke. Du får inte ha mer än fyra stycken efter varandra, sedan måste du dela av texten med en mellanrubrik. Detta stycke text innehåller 311 tecken, vilket är en lagom mängd.

Om det ska vara citat med i texten, gör så här: 1. Ta bort ev. talstreck på citatet. 2 Markera hela citatet, välj uppe på plusset Infoga: Citat > Blockcitat. Är det flera citat i texten måste du göra en ny textmodul för varje citat.

Viktigt om bilden: Ladda upp din nyhetsbild under "Bilder på sidan" om det är en bild som inte kommer användas igen. Om bilden kan användas i andra sammanhangler, lägg den i mappen "Nyhetsbilder". Eller välj en befintlig bild direkt från mappen "Nyhetsbilder". OBS! Kom ihåg att göra bilden anpassad för webben i SiteVisions bildredigeringsverktyg innan du publicerar! Bilden får vara max 860 px bred, och går att beskära efter att du bestämt bredd.

Kom ihåg att bocka i att nyheten ska avpubliceras efter 6 månader. Glöm inte att lägga upp textunderlaget i gruppen i Kommunikationsnätverket (Filer>Publicerade nyheter oxelosund.se)

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer