Ny elledning Vivestanäs

Elnätet förbättras i Vivestanäs. Luftledningar byts ut mot markkabel när Oxelö Energi framtidssäkrar elnätet.

Med start december 2021 kommer Oxelö Energi påbörja arbetet med att byta ut dagens luftledningar till ett elnät nergrävt i marken. Arbetet beräknas pågå under 6-8 månader.

Hur din fastighet kommer att anslutas till det nya nätet beror på hur din fastighet är ansluten i dag. Kontakta Nils Rönnkvist, via e-post nils.ronnkvist@oxelosund.se eller på telefon 0155-383 08 för att diskutera vilken anslutning som passar din fastighet bäst.

Oxelö Energi kommer samtidigt att se över alla elmätarskåp och har du ett gammalt elmätarskåp kan det behöva bytas ut. Om du behöver byta till ett nytt elmätarskåp erbjuder vi det till ett förmånligt pris.

Innan vi börjar gräva på din tomt, behöver du markera eventuella egna nedgrävda ledningar för till exempel el, dränering och vatten så att de inte skadas vid arbetet. Du kommer få mer information av elprojektledare om hur du markerar ut dina ledningar, innan vi börjar gräva på din tomt.

I samband med ett vi förstärker elnätet så dras stadsnätet fram till din tomtgräns. Läs mer om stadsnätets fördelar och hur du gör om du vill ansluta dig här

Kartan visar preliminär kabeldragning Vivestanäs

Kartan visar preliminär kabeldragning Vivestanäs, blå och röd linje, med ny markförlagd kabel

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer